Om Oss

Alla har sin egen histora – här är vår

Välkommen till Mymonkeyphone – din ultimata källa för spännande nyheter inom media, TV och allmänna händelser!

Vi på Mymonkeyphone är passionerade om att hålla dig uppdaterad om de senaste och mest intressanta nyheterna inom media och TV-världen. Oavsett om det är de hetaste TV-serierna, filmrecensioner, spännande bokutgåvor eller de senaste trenderna inom sociala medier – vi har det täckt!

Vårt dedikerade team av erfarna journalister och nyhetsentusiaster söker noggrant igenom det globala mediavärlden för att leverera färska och mångsidiga nyheter som intresserar dig. Vi vill vara din pålitliga källa för nyheter som är både informativa och underhållande.

Men det stannar inte bara vid media och TV. Vi håller även ett öga på allmänna nyheter och viktiga händelser runt om i världen, för att se till att du är medveten om vad som pågår i samhället.

Mymonkeyphone strävar efter att erbjuda en interaktiv och engagerande plattform för dig. Vi välkomnar dina åsikter och uppmuntrar till diskussioner kring nyheterna. Din röst är viktig för oss, och vi vill att du ska vara en del av vår växande samhällsgemenskap.

Oavsett om du är en nyhetsjunkie, TV-nörd, eller bara nyfiken på det som händer i världen, så har Mymonkeyphone något för dig. Utforska våra artiklar, dela med dig av dina tankar och vara en del av vår resa att hålla världen informerad och underhållen.

Tack för att du valt Mymonkeyphone, och vi ser fram emot att ge dig en fantastisk upplevelse på vår sida!

Teamet bakom Mymonkeyphone

Vi har kul på jobbet.

Henrik Ström
Rakeda Shamarr
Anders Hedberg
Fanny Berlin